Til hovedinnhold
frokost

Eggerøre med bacon og brød

Eggerøre er en klassisk ingrediens i en god frokost. Her er den servert med sprøstekt bacon, tomat og godt brød.

Eggerøre med bacon og brød

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkegg

8ssmelk

en halvtssalt

en halvtspepper

1pkSmårettbacon

2stktomat

4stkbrødskiver

Fremgangsmetode

Pisk sammen 8 egg, 8 ss melk, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper til godt blandet.
Stek 1 pakke smårettbacon i en varm panne til gyllen og sprø. Legg over på litt kjøkkenpapir for å renne av.
Hell eggeblandingen over i pannen og stek mens du rører rundt til alt er fast. Husk å skrape godt i bunnen slik at det ikke brenner seg.
Skjær 2 tomater i skiver og server eggerøre med bacon, tomatskiver og brødskiver, gjerne ristet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn