Til hovedinnhold
frukt og grønt

Asparges og spekeskinke

Rull salt og deilig spekeskinke rundt fersk, grønn asparges. Topp med revet parmesan og søt balsamicosirup og server på tapasbordet.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

grønne asparges

spekeskinke

parmesan

basilikumblader

balsamicosirup

Fremgangsmetode

Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Legg en asparges på hver spekeskinkeskive. Topp med parmesan i fine flak og 1 basilikumblad.
Rull spekeskinken passe stramt rundt. Drypp over balsamicosirup.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆