Til hovedinnhold
bær

Multesirup

Multesirup er nydelig både til iskrem, på vafler, i desserter og til ostefatet.

Hjemmelaget multesirup helles i Norgesglass, på rustikk trebord. Ferske multer og grønne blader omkring.

30min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

200gmulter

1 og en halvdlvann

150gsukker

Fremgangsmetode

Varm opp sukkeret i en tykkbunnet kjele, og la det bli litt gyllent.
Tilsett vann og kok opp.
Legg i multene og la det trekke i ca 10 minutter. Sil deretter av multene.
La væsken småkoke i ca 10 minutter til det tykner.
Ta av og sett til avkjøling, gjerne til neste dag.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit