Til hovedinnhold
bær

Physalis og jordbær med sjokolade

Physalis er mye brukt som kakepynt og til ostefatet, men det er ingen grunn til at bruken skal stoppe der. Dypp gjerne det syrlig-søte bæret i sjokolade. Nam!

Physalis og jordbær dyppet i sjokolade.

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

12 porsjoner

100gmørk sjokolade

en halvkurvferske jordbær

1kurvphysalis

Fremgangsmetode

Smelt sjokoladen over vannbad.
Dypp hele jordbær og physalis i sjokoladen og sett dem på et brett med bakepapir.
Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit