bær
Physalis og jordbær med sjokolade
Physalis er mye brukt som kakepynt og til ostefatet, men det er ingen grunn til at bruken skal stoppe der. Dypp gjerne det syrlig-søte bæret i sjokolade. Nam!
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
100 gmørk sjokolade
en halv kurvferske jordbær
1 kurvphysalis
Fremgangsmetode
Smelt sjokoladen over vannbad.
Dypp hele jordbær og physalis i sjokoladen og sett dem på et brett med bakepapir.
Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆