Til hovedinnhold
frukt og grønt

Bruschetta med geitost og asparges

Bruschetta er ristede brødskiver som kan toppes med det meste. Prøv med frisk asparges, kremet Snøfrisk og ristede valnøtter. Det er superdigg tapas.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

landbrød

hvitløk

asparges (fersk grønn)

Tine snøfrisk

valnøtter

flytende honning

frisk timian

revet sitronskall

nykvernet pepper

Fremgangsmetode

Rist brødskivene i brødrister eller i litt olje i en stekepanne.
Gni brødskivene med hvitløksfeddet.
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Smør brødskivene med Snøfrisk. Fordel biter av asparges over. Grovhakk valnøttene og dryss over.
Ha på honning, hakket timian, revet sitronskall og nykvernet pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆