frukt og grønt
Grillet maissalsa, frisk ananassalsa og løk med koriander - Ekte meksikansk tilbehør til taco
Vi elsker tacofredag! Har du lyst å lage ekte, meksikansk tilbehør til tacoen denne uka, skal du sjekke disse friske og enkle oppskriftene på grillet maissalsa, frisk ananassalsa og deilig løk-topping!
1t 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Løk med koriander:
1 stkfinhakket løk
en halv pottegrovhakket koriander
en halv stklime
Grillet maissalsa med chili:
2 stkmaiskolber
1 stkrød chili
1 stkGrønn chili
en halv pottefrisk koriander
1 tslimesaft
2 ssolivenolje
1 klypeflaksalt
Frisk ananassalsa:
1 stkananas (i små terninger)
1 stkfinhakket rød chili
1 klypeflaksalt
1 stklime (saften)
en halv pottefrisk koriander (grovhakk bladene)
Fremgangsmetode
Løk med koriander
Finhakk løk og koriander, og skvis over limesaft.
Bland alle ingrediensene og server til taco.
Grillet maissalsa med chili
Grill maisen hel i en grillpanne eller på grillen. Skjær av kjernene.
Finhakk chili og koriander og bland med maiskjernene. Smak til med limesaft og olivenolje og et dryss flaksalt.
Frisk ananassalsa
Skrell ananasen og skjær den i bittesmå terninger.
Bland ananas med chili, salt, limesaft og koriander. La stå i kj øleskapet i en time før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆