Til hovedinnhold
frukt

Grillet ananas med chili

Ananas og chili er en super kombo, og fantastisk godt på grillen. Server som dessert med vaniljekesam eller vaniljeis, eller som knallgodt tilbehør på burgeren!

Fat med to hele ringer med ananas som er grillet med chili i ringer og servert med kesam og lime.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkananas

en halvdlhonning

1stkrød chili

2stklime

1begervaniljekesam

1dlbrunt sukker

Fremgangsmetode

Skjær topp og bunn av ananasen og skjær av skallet. Del den i skiver på ca. 1,5 cm. Skjær gjerne ut den harde kjernen i midten av hver skive med en skarp kniv.
Finhakk chili. Pensle ananasskivene med honning og grill dem til de er myke og gylne på den ene siden. Snu og dryss med chili. Grill til ananasen er gyllen.
Riv over litt limeskall ved servering og server med limebåter og vaniljekesam.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit