frukt
Grillet ananas med chili
Ananas og chili er en super kombo, og fantastisk godt på grillen. Server som dessert med vaniljekesam eller vaniljeis, eller som knallgodt tilbehør på burgeren!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkananas
en halv dlhonning
1 stkrød chili
2 stklime
1 begervaniljekesam
1 dlbrunt sukker
Fremgangsmetode
Skjær topp og bunn av ananasen og skjær av skallet. Del den i skiver på ca. 1,5 cm. Skjær gjerne ut den harde kjernen i midten av hver skive med en skarp kniv.
Finhakk chili. Pensle ananasskivene med honning og grill dem til de er myke og gylne på den ene siden. Snu og dryss med chili. Grill til ananasen er gyllen.
Riv over litt limeskall ved servering og server med limebåter og vaniljekesam.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆