Til hovedinnhold
frukt og grønt

Grønnsakspasta av squash

Sommersquash kan gjerne spises naturell, men den smaker også kjempegodt i en wok eller kokt eller stekt som tilbehør til kjøtt eller fisk. Du kan også bruke squash i stedet for spagetti!

Grønnsakspasta av squash

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stksquash

2ssgod olivenolje

1pkcherrytomater

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Skyll og strimle rå squash med en spiralizer eller juliennejern. Du kan også bruke en ostehøvel og lage lange bånd som du skjærer opp i tynne strimler.
Kok opp lettsaltet vann, legg i squashstrimlene, kok opp og la koke i 1-2 minutter, avhengig av tykkelse.
Ta opp med squashstrimlene med en pastaøse og la vannet renne godt av.
Del cherrytomatene i to og vend dem sammen med olje og grønnsakspastaen. Smak til med salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn