kål
Grillet blomkål og brokkoli med hint av chili
Legg blomkål og brokkoli på grillen og pensle med hjemmelaget grillolje med chili og hvitløk. Så enkelt og så godt til grillmaten.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkblomkål
1 stkbrokkoli
1 stkrød chili
2 feddhvitløk
1 dlolivenolje
1 ssfersk timian
2 sshakket bladpersille
1 klypeflaksalt
Fremgangsmetode
Rens chilien for frø, og finhakk chili og hvitløk. Kjør det med olje i en stavmikser.
Rens blomkål og brokkoli. Fjern stilken og skjær begge i 1 cm tykke skiver.
Pensle grønnsakene med chilioljen og grill dem på begge sider i ca 3 min.
Legg de møre grønnsakene på et fat. Dryss over flaksalt, timian og bladpersille, og hell over noen dråper olivenolje før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆