Til hovedinnhold
kål

Spicy kålhode

Lag retten som en middag alene eller server den som et sunt og smakfullt tilbehør. Den spicy sausen løfter kålen til nye høyder!

Spicy kålhode servert på tallerken med sterk saus, og sesamfrø ringlet over. Små skåler med saus og chilikrydder ved siden av, sammen med et vannglass.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

en halvstkkålhode

2feddhvitløk

2stkvårløk

4sssoyasaus

1tsChiliflakes

2ssbrunt sukker

1stklime

1ssolivenolje

1sssesamfrø

Fremgangsmetode

Kutt kålhodet i fire like store biter, og varm opp olje i en stekepanne. Stek kålen på alle sider til den har fått farge, ca.2 minutter på hver side.
Hell over ca. 1 dl vann, og ha på lokk. La kålen dampe på medium varme i ca. 8 minutter.
Finhakk hvitløksfedd og vårløk, og stek kjapt i en stekepanne. Dryss over chilliflakes, soyasaus og brunt sukker. Smak til med limesaft.
Anrett kålen på en tallerken, og hell over sausen. Strø over sesamfrø ved servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit