Til hovedinnhold
frukt og grønt

Kremet ertestuing

Ertestuing kan lages av både frosne, tørkede og hermetiske erter. I denne oppskriften har vi brukt frosne erter, de gir en frisk farge.

Kremet ertestuing

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2pkfrosne erter

2dlvann

2dlmatfløte

1sssmør

en halvtssalt

en halvtskvernet pepper

Fremgangsmetode

Kok opp vann, tilsett ertene og la de få et raskt oppkok til de er blitt møre. Ca. 3 minutter.
Sil av vannet og mos ertene med en stavmikser eller foodprocessor så de blir til en grov puré.
Bland inn matfløte og smak til med smør, salt og kvernet pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn