frukt og grønt
Kremet ertestuing
Ertestuing kan lages av både frosne, tørkede og hermetiske erter. I denne oppskriften har vi brukt frosne erter, de gir en frisk og fin farge.
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkfrosne erter
2 dlvann
2 dlmatfløte
1 sssmør
en halv tssalt
en halv tskvernet pepper
Fremgangsmetode
Kok opp vann, tilsett ertene og la de få et raskt oppkok til de er blitt møre. Ca. 3 minutter.
Sil av vannet og mos ertene med en stavmikser eller foodprocessor så de blir til en grov puré.
Bland inn matfløte og smak til med smør, salt og kvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆