Til hovedinnhold
frukt og grønt

Ovnsbakt gresskar er herlig tilbehør

Trenger du et enkelt og velsmakende tilbehør til lam og andre kjøttretter? Da skal du lage bakt gresskar og spinatsalat; enklere og bedre blir det ikke.

Ovnsbakt gresskar er herlig tilbehør

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkflaskegresskar (butternut) eller annen type

1dæsjsalt og pepper

4ssExtra virgin olivenolje

2stilkerrosmarin

2feddhvitløk

Fremgangsmetode

Del gresskaret i 8 båter. Legg dem på et bakebrett og dryss salt og pepper over. Hell olje over.
Legg hvitløksfedd og rosmarinkvister på gresskarbåtene. Stek i ca 20 minutter på 180 grader eller til gresskarbåtene er myke og karamelliserte. Sjekk med en tynn kniv om de er myke i midten.
Server gresskarbåtene sammen med hvitløk, rosmarin og olje.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn