frukt og grønt
Ovnsbakte piccolotomater
Har du prøvd å grille søte, små tomater? Smaken blir enda mer intens etter en runde i ovnen eller på grillen, og sammen med en god saus er det egentlig alt du trenger til en saftig, grillet entrecôte eller T-bone steak.
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkSmak* Piccolotomater
3 ssolivenolje
1 klypesalt og pepper
1 stkhvitløk (hel)
2 stilkerfrisk timian
Fremgangsmetode
Legg tomatene med stilken på i en ildfast form.
Hell over olivenolje, og krydre med salt og pepper. Del hvitløken i to på tvers og legg den i formen sammen med timian.
Bak tomatene ved 180 °C midt i ovnen i ca. 15 minutter til de trekker seg litt sammen.
Du kan godt legge dem på grillen i stedet. Pakk dem i aluminiumsfolie og grill dem på middels høy varme i 10 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆