Til hovedinnhold
potet

Grillet søtpotet med granateple

Grillet søtpotet er det perfekte grilltilbehør til både kjøtt, kylling og fisk, men det er faktisk så godt at det kan serveres alene!

Grillet søtpotet, servert med creme fraiche, granateple og et dryss vårløk. Servert på hvit tallerken, på beige bakgrunn.

35min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stksøtpoteter (middels store)

4sscréme fraîche (lett)

1stkvårløk

1håndfullgranateplekjerner

1håndfullgresskarkjerner (ristede)

1stklime (saften av)

salt og pepper

Fremgangsmetode

Vask søtpotetene godt, del de i to og pakk de i sølvfolie. Bak de på lav, indirekte varme på grillen i 30 minutter.
Pakk opp søtpotetene og grill de på direkte varme i 5 minutter. Toppes med crème fraîche, finhakket vårløk, granateplekjerner, ristede gresskarkjerner, limejuice og salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit