potet
Grillet søtpotet med granateple
Grillet søtpotet er det perfekte grilltilbehør til både kjøtt, kylling og fisk, men det er faktisk så godt at det kan serveres alene!
35min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stksøtpoteter (middels store)
4 sscréme fraîche (lett)
1 stkvårløk
1 håndfullgranateplekjerner
1 håndfullgresskarkjerner (ristede)
1 stklime (saften av)
salt og pepper
Fremgangsmetode
Vask søtpotetene godt, del de i to og pakk de i sølvfolie. Bak de på lav, indirekte varme på grillen i 30 minutter.
Pakk opp søtpotetene og grill de på direkte varme i 5 minutter. Toppes med crème fraîche, finhakket vårløk, granateplekjerner, ristede gresskarkjerner, limejuice og salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆