Til hovedinnhold
potet

Ovnsstekte potetbåter

Ovnsstekte poteter er kjempegodt, superlett å lage, og passer like godt til hverdagsmiddagen som til koldtbordet! Prøv dem for eksempel til lammelår, biff eller hamburger.

Ovnsstekte potetbåter på hvitt fat. Mørk bakgrunn.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

600gpoteter

2ssolje

1tsflaksalt

1tsnykvernet pepper

1tstørkede urter (fks. timian, rosmarin eller oregano. Kan sløyfes.)

Fremgangsmetode

Vask og tørk potetene godt, og del dem i båter. Du trenger ikke fjerne skallet med mindre det er veldig grovt.
Ringle over olje, strø over salt og pepper, og eventuelt tørkede urter. Bland godt, og bre utover et bakepapirkledd stekebrett, eller en ildfast form.
Stek på varmluft 220 grader i ca. 15 minutter.
Stek deretter i 5 - 10 minutter på 200 grader med over og undervarme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit