potet
Texmex poteter
Potetbåter med tacokjøttdeig eller karbonadedeig, og tex mex-tilbehør som mais, revet ost og salsa er enkelt og smakfullt. Dessuten er det perfekt restemat om du har kokte poteter til overs fra gårsdagens middag!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
6 stkkokte poteter
200 gkjøttdeig eller karbonadedeig
1 ssolivenolje
2 sstacokrydder
1 bokshermetisk mais
200 grevet ost
4 ssrømme
4 sssalsa
2 ssfersk koriander
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C. Del 6 kokte poteter i båter og legg utover i en ildfast form.
Stek 200 g kjøttdeig i en stekepanne med 1 ss olivenolje. Dryss over 2 ss tacokrydder og stek under omrøring til akkurat gjennomstekt.
Fordel kjøttet over midten av potetene. Topp med 1 boks avrent mais og 200 g revet ost. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet.
Server med rømme, salsa og ferske korianderblader.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆