Til hovedinnhold
rotgrønnsaker

Hjemmelaget kålrotstappe

Hjemmelaget kålrotstappe smaker deilig til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøtt- og fiskeretter. Her får du den enkle oppskriften som passer like godt til tradisjonell julemat som til hverdags.

Hjemmelaget kålrotstappe i gjennomsiktig krystallbolle med tilhørende lokk. Bollen står på hvit marmorbakgrunn, med beige linduk.

40min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkkålrot

2stkgulrot

1dlmatfløte

3sssmør

1tssalt

en halvtsmalt muskat

1tskvernet pepper

Fremgangsmetode

Skrell og skjær kålrot og gulrøtter i mindre biter og kok de møre i usaltet vann i ca. 25 min.
Hell av kokevannet og la det dampe vekk. Mos grønnsakene med en potetstamper.
Tilsett smør og fløte og smak til med salt, kvernet pepper og muskat. Ønsker du en lettere stappe bytter du matfløten med melk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit