Til hovedinnhold
rotgrønnsaker

Kålrot med honning og chili

Prøv denne gode og varmende varianten av den velkjente norske kålroten som tilbehør til kylling, kjøtt eller fisk!

Kålrot med honning og chili, servert i små skiver på lys grønn tallerken på beige bakgrunn. Liten skål med honning ved siden av, samt en halv sitron og små ferske chili. Ferske urter strødd over tallerkenen.

40min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

en halvstkkålrot

3ssolivenolje

1sshonning

en halvstksitron

en halvstkrød chili

1klypesalt

1klypepepper

Fremgangsmetode

Varm ovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.2. Skrell kålroten, og skjær den i omtrent 1 cm tykke skiver. Skjær deretter skivene i passende biter.
Legg bitene over på stekebrettet og hell over litt olivenolje, honning og sitronsaft.
Dryss over finhakket chili, og krydre med salt og pepper.
Vend alt godt sammen og spre bitene ut over stekebrettet.
Bak kålroten midt i ovnen i cirka 35 minutter, eller til kålrotbitene er møre og gylne.
Vend litt rundt på bitene underveis i bakingen.

Tips

Dryss over litt koriander eller bladpersille før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit