Til hovedinnhold
frukt og grønt

Syltetøy av mango og pasjonsfrukt

Syltetøy med solmoden mango og eksotisk pasjonsfrukt smaker sommer og lange lyse dager! Ha det på nystekte rundstykker, over iskrem, eller til ostefatet!

Syltetøy av mango og pasjonsfrukt

25min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

mango (modne)

pasjonsfrukt

vann

sukker

sitron (kun saft)

sitron (kun revet skall)

Fremgangsmetode

Skrell og del mango i terninger. Ha i kjele sammen med vannet, og kok i 10 min.
Skrap ut frø og saft fra pasjonsfrukten og tilsett i gryten. Hell i sukker og rør om på svak varme til sukkeret er oppløst.
Tilsett sitronsaft og skall. Kok på middels varme i 10 min, til syltetøyet holder 105 grader. Avkjøl syltetøyet før du heller det over på glass.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆