syltetøy og marmelade
Syltetøy av mango og pasjonsfrukt
Syltetøy med solmoden mango og eksotisk pasjonsfrukt smaker sommer og lange lyse dager! Ha det på nystekte rundstykker, over iskrem, eller til ostefatet!
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
2 stkmango (modne)
6 stkpasjonsfrukt
en fjerdedel dlvann
300 gsukker
1 stksitron (kun saft)
en halv stksitron (kun revet skall)
Fremgangsmetode
Skrell og del mango i terninger. Ha i kjele sammen med vannet, og kok i 10 min.
Skrap ut frø og saft fra pasjonsfrukten og tilsett i gryten. Hell i sukker og rør om på svak varme til sukkeret er oppløst.
Tilsett sitronsaft og skall. Kok på middels varme i 10 min, til syltetøyet holder 105 grader. Avkjøl syltetøyet før du heller det over på glass.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆