Til hovedinnhold
syltetøy og marmelade

Syltetøy av mango og pasjonsfrukt

Syltetøy med solmoden mango og eksotisk pasjonsfrukt smaker sommer og lange lyse dager! Ha det på nystekte rundstykker, over iskrem, eller til ostefatet!

Syltetøy med solmoden mango og pasjonsfrukt i gjennomsiktig krukke på frokostbord.

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

2stkmango (modne)

6stkpasjonsfrukt

en fjerdedeldlvann

300gsukker

1stksitron (kun saft)

en halvstksitron (kun revet skall)

Fremgangsmetode

Skrell og del mango i terninger. Ha i kjele sammen med vannet, og kok i 10 min.
Skrap ut frø og saft fra pasjonsfrukten og tilsett i gryten. Hell i sukker og rør om på svak varme til sukkeret er oppløst.
Tilsett sitronsaft og skall. Kok på middels varme i 10 min, til syltetøyet holder 105 grader. Avkjøl syltetøyet før du heller det over på glass.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit