Til hovedinnhold
grillmat

Fylt kyllingfilet og grillet mais med spicy kryddersmør

Fylt kyllingbryst med spicy kryddersmør gjør suksess på grillfesten.

30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4stkkyllingfilet

3stkbasilikum (kun bladene)

4skiverserranoskinke (eller parmaskinke)

2pkmozzarella (små)

1klypesalt og pepper

1stkhyssing

Grillet mais med kryddersmør:

4stkmaiskolber

50gsmør (romtemperert)

en halvtschilipulver

en halvtspaprikapulver

en fjerdedelstkrød chili (finhakket)

Fremgangsmetode

Skjær en lomme i kyllingfiletene og krydre med salt og pepper og smør inn med olje.
Fyll kyllingfiletene med spekeskinke, basilikum og mozzarella. Krydre godt med salt og pepper
Knyt kyllingen igjen med hyssing og grill begge sider slik at kjøttet får en gyllen stekeskorpe.
Flytt dem over på en grillflate (eller aluminiumsfolie) og la kyllingen grille ferdig på indirekte varme til kyllingen er gjennomstekt.
Lag kryddersmør: Bland sammen ingrediensene til kryddersmøret og sett i fryseren eller kjøleskapet til du skal bruke det.
Grill maiskolbene godt på alle sider til overflaten er gyllen og fin.
Sever kyllingen med grillet mais med spicy kryddersmør.

Tips! Du kan bruke halloumiost istedenfor mozzarella i kyllingen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn