grillmat
Fylt kyllingfilet og grillet mais med spicy kryddersmør
Fylt kyllingbryst med spicy kryddersmør gjør suksess på grillfesten.
30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkkyllingfilet
3 stkbasilikum (kun bladene)
4 skiverserranoskinke (eller parmaskinke)
2 pkmozzarella (små)
1 klypesalt og pepper
1 stkhyssing
Grillet mais med kryddersmør:
4 stkmaiskolber
50 gsmør (romtemperert)
en halv tschilipulver
en halv tspaprikapulver
en fjerdedel stkrød chili (finhakket)
Fremgangsmetode
Skjær en lomme i kyllingfiletene og krydre med salt og pepper og smør inn med olje.
Fyll kyllingfiletene med spekeskinke, basilikum og mozzarella. Krydre godt med salt og pepper
Knyt kyllingen igjen med hyssing og grill begge sider slik at kjøttet får en gyllen stekeskorpe.
Flytt dem over på en grillflate (eller aluminiumsfolie) og la kyllingen grille ferdig på indirekte varme til kyllingen er gjennomstekt.
Lag kryddersmør: Bland sammen ingrediensene til kryddersmøret og sett i fryseren eller kjøleskapet til du skal bruke det.
Grill maiskolbene godt på alle sider til overflaten er gyllen og fin.
Sever kyllingen med grillet mais med spicy kryddersmør.