Til hovedinnhold
grillmat

Katsu chicken burger med coleslaw

Har du hørt om japansk Katsu? Det er deilig panert kylling, ofte servert med ris, søt bbq-saus og en frisk coleslaw. Her får du en spennende burger med smakene av tradisjonell Katsu, gjort enklere med vår Coop Crispy kyllingburger!

Katsu chicken burger med coleslaw

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop Grill Perfekt Crispy kyllingburger

2stkburgerbrød

2sssøt bbq-saus

en halvstkagurk

Coleslaw:

1poseCoop Råkost Miks 250 gram

1stkgrønt eple

en halvstkrød chili (kan sløyfes)

1ssCoop olivenolje

1sssaltredusert soyasaus

1sssitronsaft

en halvsssesamolje

1tsflytende honning

2tsristede sesamfrø

Til servering:

en halvposeCoop Sprø chips paprika

Fremgangsmetode

Grill kyllingburgerene som anvist på pakken.

Coleslaw

Skjær eplet i to, og fjern kjærnehuset. Skjær deretter i strimler.
Del chilien på langs, og fjern frø og membran. Finhakk chilien.
Bland sammen olivenolje, soyasaus, sitronsaft, sesamolje og flytende honning. Ringle over råkostmiksen, og vend godt sammen råkostmiks, finhakket chili, sesamfrø, eple og dressing.

Montéring

Del burgerbrødene og grill innsiden noen sekunder på indirekte varme, til de får en sprø skorpe.
Legg en håndfull coleslaw på burgerbrødet, deretter kyllingburgeren, litt bbq saus, og skiver av agurk. Sett burgerbrødet på toppen.
Servér med chips og ekstra coleslaw.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn