Til hovedinnhold
grillmat

Laks med pesto og risotto

Laks er godt på grillen og smaker ekstra godt når du pensler den med grønn pesto. Server fisken med bakte tomater og nylaget risotto med sitron og revet parmesan.

Laks med pesto og risotto

40min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop Grill Perfekt laksefilet med pesto

12stkcherrytomater

Risotto:

2stkfinhakket sjalottløk

2feddfinhakket hvitløk

2dlkyllingkraft

3dlrisottoris

6dlvann

50gfinrevet parmesan

2sssmør

en halvstksitron

en halvtssalt og pepper (smak til)

Til servering:

1sspesto

1håndfullfrisk basilikum

Fremgangsmetode

Risotto

Stek løk og hvitløk blankt i olje. Varm samtidig opp kyllingkraften i en kjele.
Ha risottorisen i pannen med løk, og stek det i 1 minutt. Spe med kyllingkraft og vann mens du rører.
La det koke på middels varme til vannet har trukket inn.
Rør inn revet parmesan og smør, og smak til med sitronsaft og -skall, salt og pepper. 


Laks med pesto

Krydre laksefiletene og legg dem i folie sammen med cherrytomatene.
Grill det til laksen har begynt å flake seg, ca. 15 minutter. 

Legg laksefileten på en seng av risotto, og topp med pesto. Pynt med bakte cherrytomater og basilikum.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn