Til hovedinnhold
grillmat

Lakseburger med reddiksalsa

Lag en frisk salsa med reddiker, agurk og ingefær, og rør sammen majones og chilisaus så majonesen får litt sting. Vipps så har du en deilig lakseburger med masse smak!

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4stkSalmaburgere (naturell)

4stkhamburgerbrød

1stkhjertesalat

1ssrapsolje til steking

2sshoisinsaus

1håndfulledamamebønner

Reddiksalsa:

en halvglasssyltet ingefær

10stkreddiker

en fjerdedelstkagurk

1nevekoriander

Chilimajones:

3sslettmajones

1tssriracha saus

Fremgangsmetode

Reddiksalsa

Kutt agurk og reddik i tynne skiver.
Kutt syltet ingefær i strimler og finhakk koriander.
Rør sammen og spe på̊ med litt av laken fra den syltede ingefæren.

Chilimajones

Bland majones og sriracha, smak deg frem til ønsket styrke.

Lakseburger

Stek eller grill lakseburgerne som anvist på̊ pakken. SALMA®-burgere blir best om de er litt rå i midten.
Varm opp burgerbrødene i en tørr panne eller på grillen, og anrett som vist på bildet.
Server med edamamebønner. Dryss gjerne litt salt over før servering!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn