grillmat
Kremet potetsalat
Kremet potetsalat er flott tilbehør til både kjøtt og fisk fra grillen. Med mye ekstra grønnsaker i trenger du ikke mer.
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gnypoteter
en halv stkpurre
1 stkrødløk
1 stkfennikel
1 pkdill
2 dllettrømme
1 dlmajones
1 sshvitvinseddik
en halv tssalt
en halv tspepper
Fremgangsmetode
Vask 500 g nypoteter og del ev. store poteter i to eller fire. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 15 minutter. La dampe av i den varme gryten uten lokk og avkjøl noe.
Finsnitt 0,5 purre, 1 rødløk og 1 fennikel. Vend med potetene.
Finhakk dill og bland inn.
Rør sammen 2 dl lettrømme, 1 dl majones, 1 ss hvitvinseddik, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper og vend med grønnsakene. Server til grillmaten.