Til hovedinnhold
grøt og frokostblanding

Hjemmelaget granola med tørket frukt og kjerner

Hjemmelaget granola er supergodt, og mye enklere å lage enn du kanskje tror!

Hjemmelaget granola med tørket frukt i syltetøglass ved siden av en serveringsskål med yoghurt, hjemmelaget granola, ferske bringebær og jordbær, og friske urter. Skålen står på lyst sommerlig bord.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

500ghavregryn

100gsolsikkekjerner

100ggresskarkjerner

75gbrunt sukker

100gflytende honning

100gtørket tranebær

100gtørket tropisk fruktblanding

Fremgangsmetode

Vend sammen havregryn, solsikkekjerner, gresskarkjerner, brunt sukker og honning, og spre utover en bakepapirkledd bakeplate.
Stek på midterste rille på 180 grader i ca. 30 minutter. Vend på granolaen rundt hvert 10. minutt for å unngå at den blir brent.
Ta granolaen ut av ovnen og avkjøl. Vend deretter inn tørkede tranebær, og tropisk fruktblanding.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit