Til hovedinnhold
grøt og frokostblanding

Kjøleskapsgrøt med havre og yoghurt

Kjøleskapsgrøt er havregrøtens kalde fetter, en superlettvint grøt som mer eller mindre lager seg selv mens du sover. Lett å lage, kjempegodt, og riktig så mettende. Kan man be om mer?

To boller kjøleskapsgrøt i fargerike boller, med variert topping av bær, nøtter og syltetøy. Hyggelig frokostbord i bakgrunnen.

10min / 5t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

5 porsjoner

125glettkokte havregryn

25glinfrø

250ggresk yoghurt (yoghurt naturelle, eller fruktyoghurt)

250gcottage cheese

1 og en halvssflytende honning

3dlmelk (fks. kokos, havre, mandel, kumelk eller vann)

Fremgangsmetode

Rør sammen alle ingrediensene til du har en litt suppelignende blanding.
Ha grøten over i et stort Norgesglass eller bolle med lufttett lokk. Sett grøten i kjøleskapet natten over (eller minimum 5 timer).
Ta av en porsjon med kjøleskapsgrøt og topp med det du liker best eller har for hånden. Frukt, bær, nøtter eller syltetøy er veldig godt til!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit