brownies
Klissete brownies
Hemmeligheten ligger først og fremst i steketida, og at du bruker en form som har rett størrelse i forhold til mengden røre. Mengden mel i forhold til smeltet sjokolade er også viktig. Mye sjokolade og lite mel er det som sørger for den myke og kakete brownie-konsistensen vi elsker!
25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
12 porsjoner
400 gusaltet smør
400 gmørk sjokolade
50 gkakao
130 ghvetemel
700 gsukker
8 stkegg
Fremgangsmetode
Denne oppskriften er nok til en liten langpanne, altså halve størrelsen av en stor langpanne.
Smelt smør på lav varme. Hakk sjokoladen, ha i gryta og rør til smeltet.
Sikt kakao og mel i en bolle, tilsett sukker og hell sjokoladeblandingen i. Visp til ei glatt røre.
Pisk inn egg og ha røra over i ei stor langpanne dekket med bakepapir.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter. Kaka skal være litt myk i midten. Avkjøl på rist.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆