20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
12 porsjoner
2 stkegg
1 dlsukker
2 stkeple (revet)
2 og en halv dlhvetemel
3 dllettkokte havregryn
2 tsbakepulver
2 tsvaniljesukker
en halv tssalt
1 og en halv dllettmelk
en halv dlrapsolje
Fremgangsmetode
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland i revet eple. Tilsett de tørre ingrediensene, rør det inn i deigen.
Ha røren i muffinsformer og stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter. Legg gjerne noen epleskiver i muffinsformene før steking.
Tips
Erstatt mel med havregryn, så får du sunnere muffins.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆