Til hovedinnhold
pavlova

Enkel Pavlova

Pavlova er blitt hele Norges favorittkake. Du lager den enkelt med pavlova-miks og topper den med krem og bær.

Pavlova toppet med blåbær, jordbær og bringebær.

1t / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

1pkToro Marengs Pavlova

1 og en halvdlvann

2dlkremfløte

3dlvaniljekrem

2dlblåbær

2dljordbær

2dlbringebær

Fremgangsmetode

Sett stekeovnen på 150 °C.
Tøm 1 pakke Toro marengs pavlova i en bolle og pisk inn 1,5 dl vann med en elektrisk mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
Fordel marengsen ut på et stekebrett dekket med bakepapir. Form til en rund luftig kake på ca. 28 cm.
Stek midt i ovnen i 60 minutter. Avkjøl på papiret på rist. Fjern papiret forsiktig og legg bunnen over på et fat.
Stivpisk 2 dl kremfløte. Vend med 3 dl vaniljekrem og fordel utover kakebunnen. Topp med 2 dl blåbær, 2 dl jordbær og 2 dl bringebær.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit