pavlova
Minipavlova med multer
Gylne, saftige multer er godt til mer enn multekrem. Prøv for eksempel disse minipavlovaene med krem og multer neste gang du trenger en lekker dessert til festmiddagen!
2t 30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
Minipavlova:
4 stkeggehviter
250 gsukker
1 tshvitvinseddik
1 tsmaisenna
Pynt:
2 dlvaniljekrem
2 dlkremfløte
300 gmulter
6 stilkerfrisk sitronmelisse (kun blader)
Fremgangsmetode
Visp eggehvite og sukker luftig. Visp deretter inn hvitvinseddik og maisenna.
Bruk gjerne en sprøytepose og lag små minipavlova former på et stekebrett kledd med bakepapir.
Stekes i ovnen på 90 grader i 2 1/2 time. Avkjøl helt før du pynter med krem og bær.
Pisk kremfløte til krem, og vend forsiktig inn i vaniljekremen.
Pynt pavlovaene med en skje krem/vaniljekrem, multer og sitronmelisse.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆