Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Jegergryte med sopp og erter

Lag en herlig gryte med strimlet kjøtt, stekt sopp og erter i en kremet saus. Server med basmatiris, og ha litt frosne tyttebær i sausen hvis du vil gjøre litt ekstra ut av det.

Jegergryte med sopp, erter og ris på tallerken

15t / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkCoop strimlet storfekjøtt

250gXtra sjampinjong

1pkToro Jegergryte

2dlcréme fraîche

1pkCoop Selskapserter

2poserCoop Basmatiris Boil In

Fremgangsmetode

Del sjampinjongen i biter.
Stek kjøtt og sopp i pannen på høy varme i 3-4 minutter.
Tøm posen med jegergryte i en kjele. Tilsett 6 dl vann og 2 dl crème fraîche. La det koke i 10 minutter.
Tilsett kjøtt, sopp og erter når det er ca. 3 minutter igjen av koketiden.
Kok risen som anvist på pakken.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit