biff, storfe, oksekjøtt
Jegergryte med sopp og erter
Lag en herlig gryte med strimlet kjøtt, stekt sopp og erter i en kremet saus. Server med basmatiris, og ha litt frosne tyttebær i sausen hvis du vil gjøre litt ekstra ut av det.
15t / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkCoop strimlet storfekjøtt
250 gXtra sjampinjong
1 pkToro Jegergryte
2 dlcréme fraîche
1 pkCoop Selskapserter
2 poserCoop Basmatiris Boil In
Fremgangsmetode
Del sjampinjongen i biter.
Stek kjøtt og sopp i pannen på høy varme i 3-4 minutter.
Tøm posen med jegergryte i en kjele. Tilsett 6 dl vann og 2 dl crème fraîche. La det koke i 10 minutter.
Tilsett kjøtt, sopp og erter når det er ca. 3 minutter igjen av koketiden.
Kok risen som anvist på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆