biff, storfe, oksekjøtt
Karbonader med ovnsbakte poteter
Nystekte karbonader med brun saus, ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter med urter, det er en skikkelig raus og god middag.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop karbonader 450 g
1 pkÄnglamark rotmiks
400 gsmåpoteter
1 sshakket timian
1 pkToro Brun saus
Litt Extra:
1 klypegrovkvernet sort pepper
1 pkCoop Pommes frites (i stedet for småpoteter, om ønskelig)
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og del grønnsakene og potetene i terninger. Ha på litt olje, salt, pepper og timian.
Stek grønnsakene på stekebrett i ovnen til de er møre, ca. 20-25 minutter.
Varm karbonadene sammen med grønnsakene og potetene de siste 10 minuttene.
Lag sausen som anvist på pakken.
Litt Extra
Grovkvernet sort pepper i sausen.
Smaker også godt med Coop Pommes frites i stedet for småpoteter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆