lam og får

Lammeskav med pitabrød og yoghurtdressing

Er du glad i smaken av lam, er dette en liten gavepakke. Lammeskav steker du like fort som du varmer pitabrød, så her har du hverdagsmiddag eller fredagskos på 1-2-3.

Fat med tre pitabrød fylt med lammeskav, tomater, urter og yoghurtdressing, servert på lys tallerken på gul linserviett. Liten skål med yoghurtdressing i bakgrunnen.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400glammeskav

2tschilipulver

1tsspisskummen

2feddhvitløk

1klypesalt

1ssrapsolje til steking

Salat:

2stktomater ( i små terninger)

en halvstkagurk ( i små terninger)

1stkfinhakket rødløk

en halvstksmakspaprika ( i små terninger)

3ssfinhakket koriander

1posebabyleaf salatmix

1sssitronsaft

2ssolivenolje

Yoghurtdressing:

3dlgresk yoghurt

5ssfinhakkede friske urter (som persille, koriander og gressløk)

1tshonning

1klypesalt og pepper

1tssitronsaft

Fremgangsmetode

Yoghurtdressing

Bland sammen yoghurt, urter, og honning. Smak til med salt, pepper og sitron.

Salat

Skjær tomat, agurk, rødløk og paprika i like store biter. Bland sammen i en bolle sammen med finhakket koriander og salatblader. Ringle over sitronsaft og olivenolje.

Lammeskav

Varm olje i en panne på sterk varme og stek lammeskavet sammen med krydderet i cirka 5 minutter. Tilsett finhakket hvitløk mot slutten av steketiden. Smak til med salt. Server i varme pitabrød.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit