Til hovedinnhold
kjøtt

Kjapp gulasj med kjøttdeig

En enkel variant av klassisk gulasj. Her brukes kjøttdeig eller karbonadedeig, og paprikagryten serveres med varme rundstykker.

Kjapp gulasj med kjøttdeig

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkløk

1sssolsikkeolje

400gkjøttdeig eller karbonadedeig

2stkrød paprika

1stkkjøttbuljongterning

2dlvann

2bokserhermetiserte knuste tomater

1tspaprikapulver

1buntpersille

4stkhalvstekte rundstykker

Fremgangsmetode

Hakk 1 løk og fres i en gryte med 1 ss solsikkeolje. Tilsett 400 g kjøttdeig og fres videre mens kjøttdeigen hakkes i biter.
Del 2 paprika i to, fjern frø og hinner og del i biter.
Løs opp 1 buljongterning i 2 dl kokende vann. Ha i gryten med 2 bokser knuste tomater, paprikabiter og 1 ts paprikapulver.
La småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Hakk 1 bunt persille, dryss over og server med stekte rundstykker tilberedt etter anvisning på pakken.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn