Til hovedinnhold
kjøtt

Kjøttboller med løksaus og potetmos

Lag saus med løk, smør og soyasaus, og vend de nystekte kjøttbollene i sausen. Server kjøttbollene med varm potetstappe og brokkoli til.

Kjøttboller med løksaus og potetmos

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop råe kjøttboller

1poseHoff mandelpotetstappe

1stkbrokkoli

200gsmør (noe til potetstappen)

1stkstor gul løk (i skiver)

4sssoyasaus

Litt Extra:

gressløk

kapers

grønnsaker etter smak

Fremgangsmetode

Lag potetstappen med litt smør som anvist på pakken.
Stek kjøttbollene som anvist på pakken og sett dem til side når de er ferdig stekt.
Ha 150 gram smør i pannen og la det bli gyllenbrunt. Stek løken i smøret i 2-3 minutter. Hell på soyasaus og vend kjøttkakene i sausen.
Del brokkolien i buketter og kok dem i lettsaltet vann i 2-3 minutter.
Server med andre grønnsaker og tilsett hakket gressløk og/eller kapers i sausen om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn