Til hovedinnhold
kjøtt

Kjøttboller med potetmos og fløtesaus

Små kjøttboller med hjemmelaget myk potetstappe, og deilig fløtesaus er lettvint og god middag, som de fleste liker!

Kjøttboller med potetmos, fløtesaus og erter servert på en hvit tallerken med rød kant som ligger på en hvit duk.

40min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop svenske kjøttboller 360 g (1-2pk for 4 pers.)

1posepoteter 1,2 kg

3dlkremfløte

1tssalt (smak til)

en halvtspepper (smak til)

1poseCoop grønne erter

1pkToro fløtesaus

Litt Extra:

1dæsjtyttebærsyltetøy

Fremgangsmetode

Kok potetene møre i vann. Sil av vannet og la dem dampe av seg et par minutter.
Mos potene og rør inn fløten. Smak til med salt og pepper.
Kok ertene i lettsaltet vann i 3 minutter.
Varm kjøttbollene i litt olje i stekepannen, og lag sausen som anvist på pakkene.

Litt Extra

Tyttebærsyltetøy.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit