Til hovedinnhold
kjøtt

Kjøttkaker med bakt brokkoli og gulrøtter

Hvem kan vel si nei til kjøttkaker med brun saus, luftig potetstappe og grønnsaker, ferdig på bare halvtimen?

Kjøttkaker med bakt brokkoli og gulrøtter, potetmos og brun saus, servert på en hvit tallerken med rød kant.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkGilde kjøttkaker 800 g

200ggulrøtter

1stkbrokkoli

1pkCoop potetmos 500 g

1pkToro Brun saus

Litt Extra:

3ssfinhakket løk

Fremgangsmetode

Skjær gulrøttene og brokkolien biter, og bak dem i ovnen med litt olje, salt og pepper på 200 grader i 15-20 minutter.
Lag potetmosen og sausen etter anvisning på pakken.
Varm kjøttkakene i ovnen på 160 grader i 10 minutter til de er gjennomvarme.

Litt Extra

Tilsett 3 ss finhakket løk i sausen

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit