kylling
Crispy kyllingburger med chimichurri og potetsalat
Kyllingburger med knasende sprø panering er alt du ønsker deg av en burger. --- Legg den sammen med syrlige epleskiver, avokado og chimichurri, som er en søramerikansk salsa med chili, løk og masse friske urter. Med hjemmelaget potetsalat ved siden av, har du en mettende og god sommermiddag.
10min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkCoop Brioche burgerbrød
4 stkCoop Crispy Kyllingburger
1 stkeple
2 stksmå avokadoer
4 porsjonersalatblader
Chimichurri:
en halv stkrødløk
1 stkrød chili
1 feddhvitløk
1 dlExtra virgin olivenolje
1 tssukker
100 gpersille
60 goregano
en fjerdedel dleddik
1 klypesalt og pepper (ca)
Potetsalat:
8 stkpoteter
4 sslettmajones
1 bokslettrømme
2 stkvårløk
1 tsdijonsennep
1 klypesalt og pepper (ca)
Fremgangsmetode
Lag chimichurri: finhakk rødløk, hvitløk, chili og urter. Rør sammen olivenolje, eddik og sukker til sukkeret er oppløst. Bland inn det grønne og rør sammen. Smak til med salt, pepper og ev. eddik. Juster konsistensen med olivenolje.
Lag potetsalat: kutt potetene i terninger og kok dem møre, gjerne med skallet på. Skyll i kaldt vann og la dem renne av. Bland sammen rømme, majones og dijonsennep. Vend inn potetene og finhakket vårløk, og smak til med salt og pepper.
Stek eller grill kyllingburgerne som anvist på pakken. Varm burgerbrødene i en tørr panne eller på grillen, og anrett som vist på bildet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆