kylling
Kremet kyllingsuppe med chili
En varm og deilig suppe med kylling, tomater, kokosmelk og chili som metter og er full av smak.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 stkkyllingfileter
2 stkrød chili
2 stkrød paprika
2 stkpurre
1 stkhvitløk (hel)
1 ssolje
1 bokshakkede tomater
2 sskarripulver
1 bokskokosmelk
1 lhønsebuljong
1 klypesalt
1 klypepepper
1 nevehakket koriander
Fremgangsmetode
Skjær kyllingfiletene i biter, og stek i panne på middels varme til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe på alle sider. Legg til side.
Finsnitt chili og purre. Finhakk hele hvitløken, og skjær paprika i strimler. Fres chili, hvitløk, purre, paprika i olje og tilsett hakkede tomater.
Rør karri i kokosmelken og la alt surre i 6 minutter. Spe med buljong, og la koke i ca. 10 minutter. Tilsett stekte kyllingbiter og gi et nytt oppkok.
Smak til med salt og pepper. Serveres med frisk koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆