Til hovedinnhold
kylling

Kylling med sopp og ris i red curry

Stek kylling og sopp raskt i pannen. Kok det sammen med red curry paste og kokosmelk. Vend inn fersk spinat og server med kokt basmatiris til. Topp gjerne med finhakket koriander og ristede sesamfrø.

Kylling med sopp og ris i red curry i en dyp skål med et hvitt håndkle på venstre siden, og en gaffel på høre siden

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop kylling lårfilet, 600 g

200gsopp

1glassSanta Maria Red Curry Paste

1boksÄnglamark kokosmelk

1poseCoop vasket og spiseklar spinat

3poseCoop basmatiris boil in bag (2-3)

Litt Extra:

1klypefinhakket koriander

1klyperistede sesamfrø

Fremgangsmetode

Kok risen etter anvisning på pakken mens du tilbereder resten.
Skjær kyllingen og soppen i biter og stek i 3-4 minutter i en stekepanne.
Skru ned varmen og tilsett curry paste og kokosmelk.
La det koke 5 minutter og vend inn spinaten rett før servering.

Litt Extra

Topp med finhakket koriander og ristede sesamfrø

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit