Til hovedinnhold
kylling

Kylling tikka masala

Kylling tikka masala går kjapt å lage når du bruker en ferdig saus fra butikken. Med kyllinglår får du en ekstra smakfull middag.

Kyllinglår med tikka masala saus, ris, agurk, rødløk, limebåt og raita på en lys tallerken. Skål med ris i bakgrunnen, og naan på siden.

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4stkkyllinglår

2poserboil in bag ris

1glasstikka masala saus

1pknaan brød

1nevefrisk koriander (valgfritt)

Raita:

3dlnaturell yoghurt

en halvstkagurk

2feddhvitløk

1sslimesaft

en halvtssalt og pepper

1håndfullfrisk mynte (kan sløyfes)

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 °C. Hell tikka masala-sausen i en ildfast form og legg i kyllinglårene. La sausen så vidt dekke kyllingen. Stek i ovnen i ca. 20 min.
Kok ris som anvist på pakken.
Varm nanbrød som vist på pakken. Server kylling tikka masala med ris og raita. Topp med frisk koriander om du vil.

Raita

Skjær agurk i småbiter, og finhakk hvitløk og mynte, bland sammen med yoghurt og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit