Til hovedinnhold
kylling

Kyllingbowl med sataysaus

Lyst på en skikkelig god oppskrift på bowl med kylling og sataysaus? Prøv denne varianten med masse grønnsaker og digg sataysaus!

Kyllingbowl med sataysaus, finkuttede grønnsaker og hakkede peanøtter servert i hvit bolle på lyst trebord, med en båt lime på toppen.

20min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Kyllingbowl:

600gkyllingbryst

1ssmaisenna

1ssfiskesaus

2sssolsikkeolje

1feddhvitløk

1ssrevet ingefær

en halvstkrødløk

2stkgulrøtter

200grødkål

125ggrønnkål

4stkvårløk

1pkbønnespirer

frisk koriander

80gpeanøtter

2stklime

250gjasminris

Sataysaus:

1dlvann

2ssPeanøttsmør

2tssoyasaus

1sssriracha

1stksaften av lime

Fremgangsmetode

Kyllingbowl

Del kyllingbrystene i grove terninger. Ha dem i en bolle, og vend inn maisenna, fiskesaus og solsikkeolje. Skrell og finhakk hvitløk, ingefær og rødløk. Vend det inn sammen med kyllingen.
Varm opp litt olje på middels høy varme i en stekepanne. Tilsett kyllingen, og stek den i 6-10 minutter. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt. Ta stekepannen til side og la kyllingen hvile imens du kutter grønnsakene.
Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene, rødkålen, grønnkålen og vårløken i tynne strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Grovhakk peanøttene.
Kok risen som anvist på pakken.
Servér kyllingbowlen med kokt ris og rikelig med sataysaus.

Sataysaus

Visp sammen vann, peanøttsmør, soyasaus og chiliflak i en bolle. Visp deretter saften av lime for å samle sausen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit