kylling
Kyllingbryst med quinoasalat og fetakrem
Her får kyllingbryst selskap av spennende frisk quinoasalat med blåbær, og deilig fetakrem!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkkyllingbryst
Quinoasalat med blåbær:
3 dlquinoa
1 og en halv dlfrosne blåbær
2 ssrødløk
6 ssolivenolje
2 sssherryeddik
1 pkferske blåbær
en halv buntfrisk persille
Fetakrem:
100 gfetaost
1 dlcrème fraîche
Fremgangsmetode
Stek kyllingbrystene i en grillpanne eller stekepanne til du får en gyllen stekeskorpe. Skru ned varmen og la kyllingen steke videre under lokk på lav varme, eller i ovnen ved 180 grader til kyllingen er ferdig.
Kok quinoa etter anvisning på pakken.
Tin blåbærene og hell bær og saft i en bolle sammen med olje, eddik, og finhakket rødløk. Bland i quinoa. Pynt med ferske blåbær og hakket persille.
Bland fetaost og creme fraiche, gjerne med en stavmikser.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆