kylling
Rød curry med kylling
Asiatisk curry med kylling, grønnsaker, kokosmelk og chili er fargerik, sunn og deilig middag med masse gode smaker.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
350 gkyllinglårfilet
150 ggresskar
120 ggrønne bønner
4 dljasminris
1 ssnøytral olje
4 ssrød curry paste
2 og en halv dlkyllingbuljong
4 dlkokosmelk (lett)
1 stklime (revet skall)
2 tsfiskesaus
1 håndfullfrisk koriander
en halv stkfinhakket rød chili (smak til)
1 stklime (i båter)
Fremgangsmetode
Skjær kyllingen i store terninger og gresskaret i små biter. Skjær av den trevlete enden på bønnene. Kok jasminrisen som anvist på pakken.
Varm oljen på middels høy varme i en stor stekepanne. Tilsett curry paste og la det frese i ca. 2 min. Rør inn kyllingbuljongen. La det koke litt inn før du rører inn kokosmelk, limeskall og fiskesaus. Tilsett kylling, gresskar og bønner.
Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 8-10 min til kyllingen er gjennomkokt og gresskaret mørt. Server med jasminris, koriander, chili og limebåter
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆