kylling
Skinkesurret kyllinglår med urter og feta
Saftige kyllinglår med crispy serranoskine er en perfekt kombo. Server gjerne med couscous og en grønn salat, så har du en enkel og rask middag som går rett hjem hos store og små.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllinglår (Rå)
4 skiverserranoskinke
100 gfetaost
3 ssfersk basilikum
3 ssfersk persille
4 sssoltørket tomat
1 tssalt og pepper
Fremgangsmetode
Bland urter og fetaost, og skjær en lomme i kyllinglåret.
Fordel blandingen mellom kyllinglårene, og rull skinke stramt rundt hvert kyllinglår.
Stek i ovnen ved 200 grader til kyllingen er gjennomstekt, cirka 15 minutter.
Server for eksempel med en frisk salat og couscous, eller ris og grønnsaker.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆