kylling
Sunn kylling tandoori med blomkålris
Kylling tandoori med gresk yoghurt er kremete og fyldig på smak. Server den gjerne med blomkålris i stedet for vanlig ris, så blir det en magrere og sunnere middagsrett.
30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
680 gkylling
2 tsspisskummen
2 tsKarri
1 tspaprikapulver
1 tskardemomme
salt og pepper
en fjerdedel stkfersk chili
2 feddhvitløk
en halv stkløk
1 stkpaprika
3 tstomatpuré
2 ssketchup u/sukker
en halv dlvann
5 ssgresk yoghurt
1 stkstor blomkål
1 sssmør
Fremgangsmetode
Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika.
Tilsett tomatpuré, ketchup og litt vann av gangen, la det putre og tykne. Rør inn gresk yoghurt helt til slutt.
Rasp blomkål med et rivjern og varm opp i en kjele sammen med litt smør og salt i 4-5 minutter. Om det er vanskelig å rive hele blomkålen helt ned, tilsett de siste bitene sammen med kyllingen. Server og nyt!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆