Til hovedinnhold
kylling

Sunn kylling tandoori med blomkålris

Kylling tandoori med gresk yoghurt er kremete og fyldig på smak. Server den gjerne med blomkålris i stedet for vanlig ris, så blir det en magrere og sunnere middagsrett.

Kylling tandoori med blomkålris pyntet med persille på en grå tallerken.

30min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

680gkylling

2tsspisskummen

2tsKarri

1tspaprikapulver

1tskardemomme

salt og pepper

en fjerdedelstkfersk chili

2feddhvitløk

en halvstkløk

1stkpaprika

3tstomatpuré

2ssketchup u/sukker

en halvdlvann

5ssgresk yoghurt

1stkstor blomkål

1sssmør

Fremgangsmetode

Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika.
Tilsett tomatpuré, ketchup og litt vann av gangen, la det putre og tykne. Rør inn gresk yoghurt helt til slutt.
Rasp blomkål med et rivjern og varm opp i en kjele sammen med litt smør og salt i 4-5 minutter. Om det er vanskelig å rive hele blomkålen helt ned, tilsett de siste bitene sammen med kyllingen. Server og nyt!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit