Til hovedinnhold
kylling

Yoghurtmarinert indisk kylling

Skap litt eksotisk stemning rundt grillen med disse indisk-inspirerte kyllingspydene.

Yoghurtmarinert indisk kylling, med agurkskiver, rødløk og pitabrød, på tallerken

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfileter

1begergresk yoghurt naturell

2sschilisaus

1tskarripulver

1stklime

1stkagurk

1stkrødløk

1tstørkede chiliflak

4stkpitabrød (eller naanbrød)

Fremgangsmetode

Del 4 kyllingfileter i biter og ha i en bolle med 4 ss yoghurt, 2 ss chilisaus, 1 ts karripulver.
Skvis i limesaft fra 1 lime og vend alt godt. Dekk med plast og la marinere i ca. 15 minutter.
Tre kyllingbitene på grillspyd og grill på høy varme til gylne på alle sider og akkurat gjennomstekt.
Del 1 agurk i skiver, 1 rødløk i tynne båter og server med pitabrød, et dryss chiliflak og resten av yoghurten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit