Til hovedinnhold
kjøtt

Kyllingpai med rødbeter, løk og sjampinjong

Pai med kylling og sjampinjong er perfekt lunsjmat.

Kyllingpai med rødbeter, løk og sjampinjong

40min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til 1 paibunn:

125gsmør

200ghvetemel

2ssvann

Dette trenger du til fyllet:

1pkDen stolte hane Stekt & skivet kyllingfilet

5stkegg

3dlmelk

1tssalt

en halvtspepper

50gsjampinjong (stekt)

50grødløk (i biter)

6skiverkokte rødbeter (fra glass eller vakuumpakket, hakket)

2sshakket frisk timian

Fremgangsmetode

Lag paibunnen. Smuldre smør og mel, gjerne i en food processor. Tilsett kaldt vann til en jevn deig. La den stå kaldt ½–1 time. Du kan også kjøpe ferdig paideig.
Kjevle ut deigen eller trykk den direkte ut i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 grader i 10–15 minutter til den er litt gyllen.
Legg kyllingbitene i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.
Topp med sjampinjong, løk, rødbeter og timian.
Stek paien videre ved 180 grader i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn